1、Take a 10-30 minute walk every day,and while you walk,smile。

每天拿出10到30分钟散步,一边散步一边对人微笑。

2、There are two reasons why I wake up in the morning:my alarm clock and you。

我早上愿意醒来为两个理由:闹钟和你。

3、Sometimes,you have to let go to see if there was anything worth holding on to。

有时候,你必须放手,才能明白是否真的值得拥有。

4、Sometimes there is no next time, no second chance, no time out。 Sometimes it is now or never。

有时候,没有下一次,没有机会重来,没有暂停继续。有时候,错过了现在,就永远永远的没机会了。

5、If I could have anyone in the world,it would still be you。

纵然世间任我挑,我的选择仍是你。

6、Everything is worth trying because you never know what kind of thing or person is gonna change your life。

任何事情都应该去尝试一下,因为你无法知道,什么样的事或者什么样的人将会改变你的一生。

作者 admin